Coaching met hout

Geef een verlies of trauma letterlijk een plek en vorm met hout

Coaching met hout

Geef een verlies of trauma letterlijk een plek en vorm met hout

Het werken met hout kan een hele bijzondere en mooie manier zijn om in een coachtraject op te nemen. Door met je handen aan de slag te gaan geef je letterlijk vorm aan bepaalde gevoelens, zoals bijvoorbeeld in een rouwproces.

Dat kan zijn het verlies van een relatie, een geliefde, een baan, een ouder, je gezondheid. Ook voor mezelf werk ik graag met hout om iets letterlijk een plek en een vorm te geven.

Een bijzondere ervaring die ik graag deel met iedereen die ervoor open staat. In de galerij vind je een gedenkteken/monument/altaar dat ik maakte in mijn scheidingsperiode.

Uit het juiste hout gesneden?

Bij het werken met hout komen allerlei patronen snel op tafel, zoals impulsief beginnen of juist eerst goed nadenken, materiaalkeuzes, een duidelijke koers of gaandeweg ontdekken wat zich aandient.

Het object zelf kan ook een relatie hebben met de coachvraag zoals hierboven beschreven, bijvoorbeeld een voorwerp of gedenkteken voor een dierbare of een verloren relatie.

Dit soort trajecten is uiteraard maatwerk. Afhankelijk van jouw wensen en vaardigheden kunnen we samen aan de slag met het hout of doe je het geheel of gedeeltelijk zelf.

Veiligheid staat uiteraard voorop bij het werken met scherp gereedschap en machines. Maar laat dit geen belemmering zijn jouw wensen op tafel te leggen. We kijken samen wat de beste werkvorm is die past bij jouw vraag.

Over de kosten van een maatwerktraject voor de combinatie van coaching en hout maken we vooraf afspraken.