Systemisch coachtraject

Verander patronen, kom tot de kern en ontdek jouw unieke vorm.

Systemisch coachtraject

Verander patronen, kom tot de kern en ontdek jouw unieke vorm.

Herken je dit?

Heb je het gevoel dat je leeft met de handrem erop?

Lukt het niet om anders te reageren in bepaalde situaties?

Ben je zelf jouw grootste criticaster?

En wil je graag…

… voluit gaan leven?

… bestaande hardnekkige patronen doorbreken?

… meer zelfacceptatie?

Dat kan met systemische coaching

Systemische coaching is er op gericht om samen te ontdekken waar deze patronen vandaan komen en hoe je er (anders) mee om kunt gaan.

Dat vraagt om de bereidheid om te graven in het verleden en daarmee aan de slag te gaan in de coaching.

Coachvragen kunnen bijvoorbeeld zijn: ik heb moeite om mijn stem te laten horen, ik heb moeite om voluit te genieten, ik word snel boos in bepaalde situaties en ik ben erg gericht op harmonie en heb moeite met conflicten.

Waarom coaching bij mij?

Tijdens de sessies zorg ik voor een setting waarin rust en vertrouwen centraal staan. Een plek waar oprechte aandacht is voor jou en jouw vragen.

Met oog voor details en de grote lijnen gaan we samen jouw hulpvraag onderzoeken. Behalve een luisterend oor kan ik ook respectvol confronteren zodat er nieuwe inzichten kunnen ontstaan.

Ik werk niet met een blauwdruk voor de gesprekken, wat zich op dat moment aandient is wat op dat moment relevant is. Voor de thema’s en patronen die zich laten zien kiezen we een aanpak uit het systemische werkveld of uit andere coachmethoden.

Na het coachingtraject:

Heb je ontdekt waarin je jezelf blokkeert om voluit te leven

Heb je inzicht in jouw patronen en waar ze vandaan komen

Kun je mild naar jezelf kijken

Patronen doorbreken met coaching in Drenthe

Hoe gaat een coachtraject in zijn werk?

Een coachtraject begint met een kennismakingsgesprek. Daarin verkennen we de coachvraag en leren we ook elkaar kennen.

Na het kennismakingsgesprek besluiten we om een coachtraject in te gaan, bestaande uit een aantal sessies, meestal 5-8. De sessies zijn in mijn coachruimte in zuidwest Drenthe of wandelend in de natuur.

Een coachtraject geeft inzicht in de patronen waar je in vastzit. Bewustwording van je patronen, de oorzaak dat ze ontstaan zijn, het nut dat ze hadden en de talenten die ze opgeleverd hebben zijn belangrijke zaken om samen te ontdekken. Ik werk met systemische oefeningen die een diepgaande verandering in gang zetten.

Praktische informatie

Een coachtraject bestaat uit meerdere losse sessies. Hoeveel dat er zijn bepalen we tijdens het gratis kennismakingsgesprek.

De coachsessies vinden het liefste op locatie in Drenthe plaats, maar online is ook mogelijk. Elke sessies duurt 1 a 1,5 uur.

Per sessie betaal je €100,- excl. BTW (ik ben niet BTW plichtig).